На Чернігівщині знищено 9 одиниць техніки окупантів та звільнено 5 населених пунктів, – ОП “Північ”

image
11 Березня 2022, 15:19
Поділитися:

11 марта 2022 г. 15:16

На Чернігівщині сили спротиву звільнили 5 населених пунктів від російських військових. Водночас протитанкісти однієї з військових частин оперативного командування “Північ” знищили 9 одиниць танків, БМП, БТР та близько 50 військовослужбовців армії окупанта.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Оперативного командування (ОП) “Північ”.

“Сили спротиву, що діють на Чернігівщині, своїми умілими діями, проявляючи при цьому неабияку рішучість, звільнили 5 населених пунктів від кацапської орди”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що окрім звільнених 5 населених пунктів українці захопили два бронетранспортери окупантів.

в Телеграм

Водночас, як повідомили в пресслужбі ОП “Північ”, протитанкісти однієї з військових частин успішно продовжили виконання поставлених завдань на Чернігівському напрямку.

“Завдяки умілими діям протитанкових розрахунків ворог вже не дорахується броньованих об’єктів техніки та багато живої сили “асвабадітєлєй”. А це: 9 одиниць танків, БМП, БТР та близько 50 військовослужбовців армії окупанта”, – повідомили в пресслужбі.

Нагадаємо, Сухопутні війська Збройних сил України продемонстрували новий елемент екіпіровки захисників України. Військові почали отримувати пластикові пакети нібито для тіл російських окупантів.

Читайте: Окупант знову завдав низку нищівних авіаударів по Чернігову

Фото: ілюстративне фото ОП “Північ”

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона