На бульварі Павла Вірського обмежено рух транспорту через провал біля колодязя на вуличній каналізаційній мережі

image
5 Травня 2023, 09:55
Поділитися:

5 травня 2023 г. 09:46

На бульварі Павла Вірського стався провал біля колодязя на вуличній каналізаційній мережі діаметром 400 мм. Рух транспорту обмежено однією смугою бульвару в бік метро “Нивки”. Орієнтовний термін усунення аварії – 1 доба.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На бульварі Павла Вірського стався провал біля колодязя на вуличній каналізаційній мережі діаметром 400 мм. Рух транспорту обмежено однією смугою бульвару в бік метро “Нивки”. Провал утворився на проїжджій частині за адресою вул. Павла Вірського, 39. На місці встановлено огородження, працюють фахівці “Київводоканалу”. Орієнтовний термін усунення аварії – 1 доба”, – повідомили в КМДА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що наразі обмежено рух транспорту однією смугою бульвару у бік станції метро “Нивки” . Водіїв просять враховувати цю інформацію під час планування маршруту.

Нагадаємо, на Південній Борщагівці КП “Київтеплоенерго” розпочало реконструкцію зношеної магістральної тепломережі, що забезпечує теплом і гарячою водою весь мікрорайон. Роботи ведуть на вул. Кільцева дорога, де за останні роки сталося шість пошкоджень тепломережі.

Читайте: “Київтеплоенерго” розпочало реконструкцію магістральної тепломережі на Кільцевій дорозі

Фото: Главком

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона