На будівництві спорткомплексу у Києві вкрали мільйони гривень, – ФОТО

image
6 Жовтня 2023, 15:53
Поділитися:

У Києві судитимуть директора підрядної організації за привласнення майже десяти мільйонів гривень під час реконструкції спортивного комплексу у столиці.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

За даними відомства, комунальне підприємство «Спортивний комплекс» та приватне підприємство у 2020 році уклали договір на виконання робіт по об’єкту «Реконструкція фізкультурно-оздоровчого комплексу у Дніпровському районі міста Києва».

Керівник підрядної організації вніс недостовірні відомості до актів виконаних робіт. В документах він вказав, що роботи виконані у повному обсязі. На цій підставі на рахунки підрядника перерахували понад 22 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Експертиза встановила, що обсяги виконаних робіт завищені майже вдвічі. Збитки столичному бюджету оцінили у близько 10 мільйонів гривень. Наразі скеровано до суду обвинувальний акт відносно директора підрядної організації за фактом привласнення бюджетних коштів у особливо великих розмірах.

У столиці на будівництві спорткомплексу вкрали мільйони гривень, Київська міська прокуратура

У столиці на будівництві спорткомплексу вкрали мільйони гривень, Київська міська прокуратура

Також раніше ми писали про те, що у Києві підрядник привласнив 4 млн грн бюджетних коштів, які були виділені на ремонт футбольного поля для дітей в Дитячо-юнацькій спортивній школі «АТЛЕТ», що в Дарницькому районі столиці.

Крім того, розповідали, що колишнього директора КП УЗН Подільського району м. Києва судитимуть за зловживання службовим становищем, що спричинило збитки для міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua