На будівлі нового медцентру в Ірпені вже монтують покрівлю (відео)

image
10 Вересня 2020, 19:49
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Повністю зведені п‘ять поверхів, установлені майже всі вікна, активно ведуться роботи з утеплення фасаду. Так сьогодні виглядає будівля майбутнього медичного центру в Ірпені. Зараз будівельники очікують проєктне рішення, щоб приступити до монтажу обладнання на покрівлі.

На виробничу нараду, яку традиційно проводить на об’єкті перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, запросили і проєктантів.

Олександр Маркушин:
«Скільки часу вам потрібно, щоб ви зробили й віддали вже повністю готове проєктне рішення?.. Термін у вас до середи. Хлопці швидше збудували, ніж ви зробили проєктне рішення щодо обладнання покрівлі».

Олександр Маркушин звернув увагу підрядників на дотримання термінів виконання кожного етапу робіт. І поставив вимогу відмовлятися від послуг тих, хто не виконує свої зобов’язання вчасно.

Олександр Маркушин:
«Якщо не виконує ваша субпідрядна організація вчасно те, що ви просите від неї — міняйте субпідрядника».

Окрім дотримання графіку, від будівельників вимагають і високої якості  робіт. Щоденний технагляд  за будівництвом здійснює комунальне підприємство «Ірпіньжитлоінвестбуд».

Ігор Дворніков, директор КП «Ірпіньжитлоінвестбуд»:
«На своєму підприємстві ми створили комісію. Доcі цей об’єкт вів лише один спеціаліст технагляду, зараз це комісія, бо об’єкт складний. Щодня ми контролюємо якість виконання робіт. Працюємо в такому режимі, бо наближається час відкриття. Хочемо зробити максимум у цьому році».

До кінця цього року заплановано повністю завершити будівництво приміщення і відкрити перший поверх. Там розміститься відділення невідкладних станів Ірпінської центральної лікарні.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV