На Броварщині «Жигуль» з ромами не розминувся з фурою (ВІДЕО)

image
26 Жовтня 2019, 13:02
Поділитися:

Увечері 25-го жовтня в с. Гоголів, Броварського р-ну, на трасі Київ-Прилуки сталась дорожньо-транспортна пригода за участі легкового автомобіля ВАЗ-2102 та вантажівки «DAF»
Зі слів свідків ДТП легкова автівка рухалась з другорядної смуги і, не надавши переваги у русі вантажівці, яка рухалась з боку м. Бровари, зіткнулась з фурою. Трапилась аварія неподалік вул. Київська, 35.


В результаті дорожньо-транспортної пригоди сильно постраждав легковий автомобіль, його водій та пасажир. Водій вантажівки не постраждав.
На місці пригоди працювали працівники поліції, медики та рятувальники ДСНС.
Видання «AT BROVARY» поспілкувалось з працівниками Броварської клінічної лікарні, до якої було доставлено постраждалих та з’ясували, що постраждалі є ромами.

Водій “копійки” є мешканцем с. Гоголів в аварії отримав травму голови (зашивали) та перелом колінного суглоба. Його пасажиру пощастило менше так, як удар припав на його сторону. крім розбитої голови 55-річний чоловік з м. Бровари отримав відкритий перелом стегнового суглоба та на момент спілкування з броварськими медиками знаходився у реанімаційному відділенні Броварської клінічної лікарні.

Відео із соцмережі

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed