На Броварщині за 1 млн гривень очистять занедбані земельні ділянки

image
7 Листопада 2023, 15:31
Поділитися:

7 листопада 2023 г. 15:23

Комунальне сільськогосподарське підприємство (КСП) “Нові перспективи” Великодимерської селищної ради, що на Броварщині, планує до середини грудня привести в придатний стан занедбані земельні ділянки на території Великодимерської громади та на земділянках, що розташовані у межах села Бобрик. Вартість робіт оцінили у 1 млн гривень.

Про це KВстало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

3 листопада КСП “Нові перспективи” оголосило тендер на закупівлю послуг з приведення занедбаних земельних ділянок комунальної власності в стан придатний для використання в сільському господарстві, на що хочуть витратити 1 млн гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 11 листопада, а сам аукціон має відбутися 13 листопада.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, вказані роботи планується провести на території Великодимерської громади та на земділянках, що розташовані у межах села Бобрик. Зазначається, що на земельних ділянках хочуть провести роботи з видалення дерево-чагарникової рослинності та дрібнолісся, корчування пнів, після чого засипати підкорінні ями та вирівняти територію.

Роботи необхідно завершити до 11 грудня.

Що купувала Київщина на минулому тижні дивіться у відео KВ

Нагадаємо, КП “Київтеплоенерго” оголосило тендер на послуги з очищення виробничо-побутової каналізації сміттєспалювального заводу “Енергія”. Зважаючи на обсяг робіт, строк їх виконання – до кінця нового року. Ціна питання – понад півмільйона гривень.

Читайте: На київському сміттєспалювальному заводі “Енергія” почистять каналізацію

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона