На Броварщині відбулось свято обдарованої учнівської молоді та їх наставників

image
16 Травня 2019, 14:07
Поділитися:

15 травня 2019 року в будинку культури смт Калинівка відбулося свято «Таланти твої, Броварщино!», яким підведено підсумки роботи дитячих та педагогічних колективів Броварського району за навчальний рік. Про це повідомляється на офіційному сайті Броварської РДА

Як зазначила депутат Броварської районної ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, охорони здоров’я та соціального захисту В. Шульга – це свято в районі відзначається двадцять років поспіль (започатковано у 1999 році). 

 

Привітати і підтримати обдаровану, творчу молодь та їх наставників завітали: заступник голови Броварської районної державної адміністраціїО.Юрченко, заступник голови районної ради А.Гоголіна, депутати Броварської районної ради В.Шульга, Т.Філіпова, начальники служб, відділів, управлінь, голови сільських та селищних рад, представники ЗМІ, керівники закладів освіти. 

З вітальним словом до присутніх молодих талантів звернулися: начальник відділу освіти Броварської райдержадміністрації Л.Чайка, голова районного комітету профспілки працівників освіти В.Касянчук, український професійний боксер В.Постол. 

В інтелектуальних змаганнях, спортивних та творчих конкурсах у цьому навчальному році взяли участь понад 3 тисячі учнів району. В урочистій святковій атмосфері 60-ти вихованцям закладів загальної середньої освіти та позашкільних комунальних закладів вручено подарунки і подяки голови Броварської районної державної адміністрації та голови Броварської районної ради. 

 
Серед відзначених, по декілька перемог на обласному і всеукраїнському рівні здобули: 

Хітрова Анастасія та Явич Богдан, учні Калинівської загальноосвітньої школи; 
Голуб Анастасія, Левченко Анастасія та Дудка Іван, вихованці гуртка «Юні фольклористи» комунального закладу Броварської районної ради «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді», який працює на базі Світильнянського навчально-виховного комплексу; 
Єкасьова Софія, Мельниченко Петро, Куць Валерія, Ковбаса Вікторія, вихованці гуртка «MODERN ART» комунального закладу «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» Броварської районної ради, який працює на базі Требухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; 
багаторазові чемпіони та призери спортивних турнірів Омельченко Мирослав, Кононенко Віктор, Лісовий Владислав, Теплюк Дмитро – вихованці комунального закладу Броварської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школа». 

 

Окремі слова вдячності на святі адресовано вчителям та керівникам гуртків, які зробили все для того, щоб їхні вихованці здійснили перший успішний крок на шляху становлення, та батькам учнів, які ділили зі своїми дітьми радість перемог. 
Окрасою свята стали яскраві виступи наставників та вихованців комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО: вокальний колектив «Унісон» (кер. О.Бахіна), хореографічний колектив «Колос» (кер. Т.Слота), Світлана Пащук, Христина Нагорна та Анастасія Шпильова. 
Талановиті діти є гордістю Броварського району. У цьому навчальному році 15 обдарованих і талановитих вихованців закладів освіти відзначено стипендію голови Броварської районної державної адміністрації та голови Броварської районної ради за особливі досягнення в інтелектуальних, творчих та спортивних змаганнях. 
Тож бажаємо учасникам свята та всім талановитим, активним, обдарованим учням Броварщини подальшого зростання, творчого натхнення і незламної віри у свої сили!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed