На Броварщині сталася ДТП: водій напідпитку та у викраденому авто

image
8 Жовтня 2020, 09:00
Поділитися:

У вівторок, 7 жовтня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Требухів.

Прибувши на місце пригоди, правоохоронці виявили водія з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Перевірка на «Драгері» показала 2,93 проміле алкоголю в крові.

Під час оформлення ДТП виявилось, що правопорушник немає жодних документів.

Як з’ясувалось, напередодні зловмисник викрав автомобіль «Mitsubishi», що був припаркований на подвір’ї, та поїхав на чужому транспортному засобі у своїх справах. По дорозі нетверезий керманич вчинив ДТП.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 29-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті перебчає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Крім того, за керування авто у стані алкогольного сп’яніння, без відповідних документів та скоєння ДТП водія притягнено до адміністративної відповідальності.

Поліція Київської області

Читайте також:

Дві аварії в Броварах: одна людина постраждала, ще двоє загинули

В Броварах невідомі на авто розтрощили паркан та втекли

В Броварах внаслідок ДТП перекинулася автівка

Джерело: Новости Броварів