На Броварщині пройшло підвищення кваліфікації керівних кадрів закладів освіти з реалізації Концепції НУШ

image
19 Листопада 2019, 14:32
Поділитися:

З метою підготовки до реалізації Концепції «Нова українська школа», з 12 по 16 листопада 2019 року на базі Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (директор Кирій Світлана Ігорівна) відбулося підвищення кваліфікації директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Броварського району та Калитянської ОТГ.
Тренінги у двох групах провели працівники комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів»: завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти Шевченко Антоніна Михайлівн та завідувач відділу практичної психології і соціальної роботи Маковкіна Наталія Олександрівна.

 
Це черговий захід з підвищення кваліфікації педагогічних працівників району. Методист РМК відділу освіти Броварської райдержадміністрації Ткаченко Віра Михайлівна системно проводить навчання вчителів початкових класів з реалізації основних ідей НУШ. А у листопаді-грудні заплановано навчання асистентів вчителів, які працюють в інклюзивних класах та викладачів інтегрованого курсу «Мистецтво» у початкових класах.

Броварська РДА

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed