На Броварщині авто голови суду зіткнулося з маршруткою: 6 травмованих. ФОТО

image
25 Листопада 2019, 13:57
Поділитися:

Учора вдень, 25 листопада, сталася ДТП між маршруткою з пасажирами й автомобілем голови Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області. Мікроавтобус вилетів у кювет. У результаті – 6 травмованих, з яких 5 отримали переломи різного ступеню тяжкості. Про це повідомляють у броварських поліції, лікарні та в інших джерелах.

Як зазначили у Броварському відділі поліції, аварія сталася вчора вдень на трасі «Київ – Суми», в межах села Гоголева. Внаслідок зіткнення маршрутка вилетіла в кювет. Водій мікроавтобуса зазнав легких травм, а от три пасажири – переломи різної тяжкості. У легковику – двоє постраждалих, так само з переломами, один із них – голова суду.

Аварія сталася на виїзді на трасу “Київ – Суми”

ДТП Гоголів

За інформацією відкритих джерел, маршрутка належить броварському перевізнику ТОВ “Союз-Авто”

За інформацією різних джерел стало відомо, що в легковому автомобілі «Нісан» їхав голова Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області Олександр Ільченко. Це підтвердили і в апараті Феміди, зазначивши, що їхній керівник зазнав травм і нині перебуває у тяжкому стані.

Як розповіли в Броварському відділі поліції, винним є водій маршрутки. Мовляв, він виїздив із вул. Шевченка в селі Гоголеві, яка є другорядною дорогою, на трасу «Київ – Суми». Керманич мікроавтобуса не пропустив автомобіль голови суду, що рухався автострадою.

Слід зазначити, що в керівництвах поліції та лікарні Броварщини повідомляють про велике число дорожньо-транспортних пригод останнім часом. За інформацією пресслужби Нацполіції Київщини, лише за минулу добу в області трапилось близько 40 аварій.

Фото – Національна поліція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна Бровари