На Броварщині агресивний пес роздер трьох кіз

image
8 Червня 2021, 15:52
Поділитися:

Мешканці смт Велика Димерка б’ють на сполох: днями один з господарів втратив одразу трьох кіз – тварин буцімто роздер собака. За словами місцевих, агресивний пес гуляє вулицями без намордника та нагляду власника.

«Небезпека просто ходить по вулицях Димерки! Небезпечна собака, яку господар не закриває навіть у власному дворі. Вона сама гуляє вулицями нашого села і вже знає смак крові! Серед білого дня 02.03. загризла 3-х кіз і закривавлена пішла вулицями далі! Якщо ця собака змогла завалити і вбити кіз вагою понад 60 кг, то тільки задумайтеся що вона може зробити з дитиною яка йде зі школи додому або просто гуляє на вулиці біля свого будинку», – пише Едуард Тихенький в групі «Велика Димерка – Велика родина» у Facebook.

До свого допису чоловік додав фото з камер спостереження, на яких видно закривавлену собаку, що біжить вулицею села. Більше того, інші жителі Димерки нібито теж підтверджують агресивність пса, вказуючи на те, що його жертвами ставали й інші тварини – кури, коти та маленькі собаки.

В свою чергу, власниця тварини стверджує, що готова була понести відповідальність за дії свого улюбленця, і пропонувала потерпілій стороні «домовитись», проте доказів, що це зробив саме її пес, так і не знайшлося.

Читайте також:

У річці на Броварщині виявлено замор риби

На будівельному майданчику в Броварах сталася трагедія

В Броварах чіпуватимуть дерева

Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua