На Броварському проспекті демонтували більше сорока білбордів

image
13 Вересня 2019, 13:36
Поділитися:

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як  прибирають рекламні конструкції, розміщені з порушенням вимог і правил.

Цього разу мер виїхав на Броварський проспект, де працівники «Київреклами» демонтують 46 наземних конструкцій. Про це повідомила прес-служба мера.

-За кілька останніх років ми демонтували майже 36 тисяч рекламних носіїв різного типу. Так, наприклад, прибрали всі носії на Мосту Патона, на Либідьскій площі, перехресті вулиць Чорновола і Січових стрільців, – сказав Кличко. – Сьогодні роботи тривають на розв’язці біля метро «Лівобережна». Тут розміщувалось 46 наземних рекламних конструкцій. Тепер – не буде жодної. Адже, за правилами, на перехрестях та розв’язках заборонено розміщувати наземні рекламні засоби. На самому Броварському проспекті ми зменшили кількість білбордів більше ніж удвічі, – підкреслив мер. 

Нещодавно також демонтували рекламні носії на перехресті Броварського проспекту і проспекту Визволителів, на проспекті Лобановського, Дніпровській набережній, Солом’янській площі, на  бульварі Дружби Народів. 

4 роки тому я ініціював «прибирання» Києва від реклами. Разом з основними операторами ринку реклами ми напрацювали і почали втілювати нову схему розміщення реклами в столиці – як на фасадах будинків, так і вздовж доріг, – зазначив Віталій Кличко. 

Результатом стало суттєве зменшення наземних рекламних засобів (білбордів) у столиці. До початку кампанії з демонтажу незаконно встановлених рекламних носіїв їх було понад 12 тисяч. Сьогодні ж – 4750. Нагадаємо, що раніше, разом з операторами ринку, столична влада визначила граничну цифру білбордів у столиці – 4390.

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ