На Бориспільщині затримано педофіла

image
26 Березня 2019, 19:06
Поділитися:

У інтернеті з’явилася інформація про розбещення малолітніх у Борисполі. «Вісті» дізналися про її достовірність та подробиці.

«Працівник однієї з освітніх установ міста протягом року розбещував малолітніх вихованців. Жертвами педофіла стали п’ятеро дітей, наразі педагога взято під варту. Триває досудове розслідування», — так пишуть різні українські ЗМІ із посиланням на інформацію прес-служби прокуратури Київської області.

У Бориспільському відділі національної поліції відмовилися коментувати ситуацію.

«Чи була така ситуація, невідомо; зрештою, слідчий не має права розголошувати таємницю слідства, адже мова йде про малолітніх дітей», — говорить інспектор Бориспільського відділу поліції головного управління Національної поліції в Київській області Олена Кравчук.

Керівник управління освіти та науки Бориспільської міськради, Тетяна Павленко, спростувала «Вістям» дану інформацію.

«Можу впевнено заявити, що в освітніх закладах міста такої ситуації не було. Я бачила ті статті і і з власних джерел намагалася дізнатися подробиці. Можливо, такий факт мав місце у навчальних закладах району», — говорить Павленко.

У Миколи Каськіва, начальника управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА (в дане управління входить і освітня галузь) подробиць інциденту дізнатися не вдалося, проте Микола Ігорович підтвердив, що факт розбещення дітей був.

«Наразі йде слідство. В якому селі району це трапилося, сказати не можу, вже після завершення слідчих дій поліція надасть коментарі», — запевнив Каськів.

Відомо, що фігуранту справи оголошено підозру в скоєнні розпусних дій з лютого 2018 року по лютий 2019 року по відношенню до малолітніх з метою задоволення своєї статевої пристрасті.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама