На Бориспільщині за 72 млн гривень хочуть відремонтувати дорогу

image
17 Липня 2023, 20:35
Поділитися:

17 липня 2023 г. 20:24

Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації (КОДА) планує відремонтувати дорогу загального користування О100407 Гнідин – Вишеньки – Петропавлівське км 5+870 – км 7+000, що знаходиться на території Бориспільського району. Роботи потрібно закінчити до кінця 2024 року. Їх очікувана вартість складає трохи більше 72 млн гривень.

Про це KВдізналася із оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

14 липня Департамент регіонального розвитку КОДА оголосив тендер про пошук підрядника для проведення капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О100407 Гнідин – Вишеньки – Петропавлівське км 5+870 – км 7+000 Бориспільського району.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, для проведення ремонтних робіт необхідна наступна техніка та обладнання: автомобілі бортові/самоскиди, крани на автомобільному ходу вантажопідйомність 10 – 20 т, навантажувач, екскаватори, бульдозери, автогудронатори, автогрейдери середнього або важкого типу, котки дорожні самохідні гладковальцеві, маса 8 – 10 т, котки дорожні самохідні вібраційні гладковальцеві, маса 10 – 14 т, коток дорожній самохідний вібраційний грунтовий, 15 – 20 т, котки дорожні самохідні на пневмоколісному ходу/комбіновані, до 12 т, машини маркірувальні для нанесення дорожньої розмітки фарбою, машини поливально-мийні, асфальтоукладальники, електростанції пересувні потужність 4 кВт, установки для зварювання ручного дугового, компресори.

В оголошенні зазначається, що пошуки підрядників відбудуться 24 липня.

Роботи, очікувана вартість яких складає 72 млн 006 тис.210 гривень, потрібно закінчити до кінця 2024 року.

Нагадаємо, Управління ЖКГ та КБ Гірської сільської ради Бориспільського району готується витратити понад 145 тисяч гривень на видалення амброзії на території Гірської громади, а також ліквідувати аварійні дерева на території кладовища в с.Гора.

Раніше KВповідомила, що у вівторок та середу, 18 та 19 липня, на вулиці Кибальчича, на ділянці від проспекту Воскресенський до вулиці Остафія Дашкевича планують повністю обмежити рух транспорту. Це пов’язано з проведенням робіт по влаштуванню верхнього шару покриття.

Читайте: Завтра у Києві для влаштування верхнього шару покриття обмежуватимуть рух на вулиці Кибальчича

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона