На Бориспільщині у Київській області відкрили три поліцейські станції

image
14 Травня 2022, 14:24
Поділитися:

14 травня 2022 г. 14:05

На Київщині 13 травня запрацювали поліцейські станції у Гірській, Дівичківській та Яготинській територіальних громадах Бориспільського району. На службу тут будуть заступати офіцери громад, які отримали сертифікати про завершення навчання, помпові рушниці та ключі від службових авто.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Саме в Київській області ворог був вперше вибитий і з ганьбою залишив терени нашого краю. Попри війну, ми все ж продовжуємо створювати заходи безпеки для громадян, аби вони жили і працювали в комфорті. Ми будемо розвивати наші громади і відновлювати державу” – відзначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно повідомлення, поліцейські станції запрацювали в наступних населених пунктах у складах громад:

До Гірської громади входять села Гора, Мартусівка, Ревне та Затишне, які обслуговуватиме лейтенант поліції Ярослав Шумко. Поліцейська станція розташована у селі Гора, вул. Центральна, 5.

До складу Дівичківської громади входять села Веселе, Гречаники, Дівички, Єрківці, Кавказ, Ковалин та Стовп’яги, які обслуговуватиме лейтенант поліції В’ячеслав Андрієвський. Поліцейська станція працює в селі Дівички по вул. Сонячна, 1-а.

До Яготинської громади увійшли села Годунівка, Лемешівка, Жоравка, Лозовий Яр, Двірківщина, Червоне та Сулимівка, які обслуговуватиме майор поліції Юрій Чупрун. Саме в селі Годунівка знаходиться поліцейська станція за адресою: вул. Перемоги, 81.

Відтепер поліцейські офіцери громад будуть оберігати та захищати спокій місцевих жителів аби кожен почував себе у безпеці.

Нагадаємо, Національна поліція України відновила роботу відділення поліції у Бородянці на Київщині. Під час окупації у приміщенні, де відсьогодні працюватимуть поліцейські, розташовувався штаб військових рф.

Читайте: Поліція Київщини розслідує понад 260 кримінальних проваджень за фактами мародерства

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона