На Бориспільщині рятувальники ліквідували загорання цистерни з паливом (фото, відео)

image
17 Серпня 2023, 19:47
Поділитися:

17 серпня 2023 г. 19:44

У Бориспільському районі Київської області сьогодні, 17 серпня, у селі Сулимівка загорілися цистерни з пічним паливом. Понад 20 бійців ДСНС боролися з пожежею понад годину. Обставини події встановлюватимуть правоохоронці.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“17 серпня о 12:02 до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про, те що горить цистерна з пальним за адресою: с. Сулимівка, вул. Польова, Бориспільська територіальна громада”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що до місця пожежі прибули рятувальники пожежних частин з Борисполя, Баришівки, Пролісок та пожежна охорона села Кучаків. Загалом з вогнем боролися 23 рятувальники за допомогою 7 одиниць техніки.

Горіли дві цистерни з пічним паливом та господарча будівля на площі 250 кв.метрів. Локалізували вогонь о 12:40 та ліквідували о 13:10. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, у Київській області у вівторок, 15 серпня, рятувальники виявили загорання торфу на відкритій території у Вишгородському районі. Після локалізації вогню другу добу все ще триває ліквідація осередку пожежі.Це вже другий осередок виникнення вогню у поймі річки Здвиж за останній тиждень.

Читайте: На Фастівщині горіло складське приміщення із шинами, рятувальники ліквідували пожежу

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона