На Бориспільській трасі автомобіль розірвав чоловіка на частини

image
16 Грудня 2019, 12:58
Поділитися:

14 грудня на Бориспільській трасі сталася страшна ДТП: автомобіль збив пішохода, від удару тіло розірвало на частини.

Про це повідомляє Інформатор.

У поліцію звернувся водій Toyota і повідомив про те, що збив людину. На місце направили екіпаж поліції та медиків. Але лікарі були безсилі.

«За словами поліцейських, проїжджаючі повз водії зупинялися і намагалися не допустити наїзд на людські останки до приїзду правоохоронців. На жаль, уникнути цього не вдалося. Частини тіла, які лежали на дорозі, розтягували проїжджаючі машини. Їх розкидало в радіусі 300 метрів по смугах руху», – йдеться в повідомленні джерела.

Водій легковика розповів, що їхав у крайньому лівому ряду у бік Борисполя. Під час руху він відчув удар і почав рухатися у бік узбіччя, щоб зупинитися. Оглянувши автомобіль, водій побачив пошкодження і частину тіла.

Він додав, що перед ним був ще один заявник, який також повідомив, що на автомобілі BMW збив пішохода. Ця машина рухалася у бік Києва, але на ній пошкоджено лише частину бампера. Є ймовірність, що він зачепив уже частини тіла.

Також повідомляється, що на тілі загиблого було важко визначити навіть стать. Лише за вцілілої руці, яку відірвало і відкинуло на роздільник, стало ясно, що це чоловік.

Правоохоронці наразі з’ясовують деталі події.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама