На Богуславщині заборонили проведення масових заходів

image
13 Жовтня 2022, 19:13
Поділитися:

13 жовтня 2022 г. 19:03

Богуславська міська рада прийняла рішення заборонити проводити масові заходи на території Богуславської громади. Заборона триватиме до особливого розпорядження міського голови.

Як повідомляє KВ, дане розпорядження № 175 було прийняте на сесії Виконавчого комітету вчора, 12 жовтня.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначається у розпорядженні, враховуючи масові обстріли рф на території України та оперативну обстановку на території громади, було вирішено заборонити проведення масових заходів на території громади з 12 жовтня до особливого розпорядження міського голови.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також на засіданні Виконкому розпорядилися посилити заходи з охорони об’єктів критичної інфраструктури та забезпечити громадський порядок на території Богуславської громади, а також простежити за дотриманням вимог безпеки під час повітряних тривог з використанням захисних споруд та укриттів.

Крім того, особовому складу, що несуть службу на блокпостах чи у складі спільних патрулів, наказано посилити проведення заходів фільтраційного характеру за особами, які здійснюють переміщення під час дії комендантської години.

Нагадаємо, дітям Богуславської міської громади цього року доведеться харчуватися на 50% дорожче. Таке рішення прийняв виконком Богуславської міськради 3 серпня. У грошовому еквіваленті подорожчання порівняно з минулим роком коливається у рамках від 10 до 20 гривень.

Читайте: На Макарівщині планово відключають електроенергію (адреси)

Фото: з відкритих джерел.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона