На Білоцерківщині з річки Узинка дістали тіло потопельника

image
18 Червня 2023, 15:07
Поділитися:

18 червня 2023 г. 15:01

У Білоцерківському районі Київської області вчора, 17 червня, в Узині на річці виявили потопельника. Рятувальники дістали тіло та передали правоохоронцям для втановлення обставин події.

Про це, як передає KВ йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“17 червня о 09:20 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що в місті Узин на річці Узинка потрібна допомога у діставанні потопельника”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На місце події прибув черговий караул 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Узина. По прибуттю рятувальники дістали чоловіка на берег та передали працівникам Національної поліції.

На місці виклику працювало 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Нагадаємо, 15 червня у Білоцерківському районі у водоймі потонув хлопчик. П’ятикласник вирішив перепливти річку, але пішов на дно. Дитину майже годину реанімували, та на жаль, хлопчик не вижив. 6 червня рятувальники дістали з водойми на території Боярської громади тіло жінки. На початку червня в Обухівському районі із затопленого авто дістали тіло водія і собаки. За попередніми даними, кермувальнику стало зле і легковик з’їхав у водойму.

Читайте: Від початку року на водоймах Києва загинуло 12 людей, – ДСНС

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона