На Білоцерківщині внаслідок зіткнення автомобіля з деревом загинули дві людини

image
19 Серпня 2023, 15:09
Поділитися:

19 серпня 2023 г. 15:03

У Білоцерківському районі Київської області вчора, 18 серпня, на автошляху Ставище-Володарка водій легковика не справився з управлінням та допустив зіткнення з деревом. В результаті кермувальник та пасажир загинули, з понівеченого авто їх тіла деблокували рятувальники.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що повідомлення про ДТП на автошляху Ставище-Володарка надійшло до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району 18 серпня о 15:24.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На місце виклику прибули рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини Ставища.

По прибуттю бійці ДСНС встановили, що водій автомобіля Audi A6 не впорався з керуванням і здійснив наїзд на дерево. За допомогою інструментів рятувальники відключили акумуляторну батарею. Щоб визволити тіла загиблих водія та пасажира із авто, знадобилося аварійно-рятувальне обладнання. На місці ДТП працювало 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Нагадаємо, у Києві 17 серпня на Набережному Шосе у ДТП загинув 84-х річний чоловік. Водій легковика наїхав на дідуся на велосипеді, через що той виїхав на зустрічну смугу і потрапив під колеса вантажівки Mercedes. Поліцейські столиці розпочали кримінальне провадження за фактом аварії.

Читайте: На трасі Київ-Одеса внаслідок лобового зіткнення авто загинули дві людини

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона