На АЗС під Макаровом правоохоронці затримали мародерів

image
19 Березня 2022, 12:48
Поділитися:

19 марта 2022 г. 12:35

Вчора, 18 березня, на Київщині під Макаровом правоохоронці затримали на “гарячому” сім мародерів. Зловмисники пограбували магазин при АЗС та навіть намагалася поцупити пальне з резервуарів.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби ГУ Нацполіції у Київській області.

Як повідомили в пресслужбі, вчора, 18-го березня, злодії розбили вітрину автозаправної станції під Макаровом і проникли у приміщення.

Зловмисники викрали клінінгове обладнання, кавомашину, сервісні товари для автомобілів і намагалися вкрасти пальне, яке вже залили в заздалегідь приготовлені каністри. Завершити задумане мародери не встигли, адже були викриті “на гарячому” правоохоронцями Київщини.

в Телеграм

Мародерів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисниками виявились жителі населених пунктів Бучанського та Фастівського районів.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, Прикордонна служба України повідомила про спробу 35-річного киянина незаконно перетнути кордон із підробленою довідкою про непридатність до служби. Киянин розповів про “продавця” документів в Мукачеві, який зробив йому цю довідку.

Читайте: Ситуація на Київщині станом на ранок 19.03.2022 – КОДА

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона