На автошляхах Київської області постійно ведуться роботи по зимовому утриманню

image
13 Лютого 2020, 12:48
Поділитися:

Проїзд автомобільними дорогами  загального користування державного значення забезпечено. 13 лютого  на території Київської області переважно без опадів, місцями невеликий сніг, температура повітря  вночі 0-5°морозу, вдень 0-5° тепла. Покриття автодоріг: сухе, вологе.

За інформацією Служби автомобільних дорік Київської області протягом  минулої доби на ділянках доріг державного значення працювало 30 одиниць сецтехінки, на обробку дорожнього покриття було використано  275  тон піщано-соляної суміші та 27 тон технічної  солі. Особливу увагу дорожні служби  приділяли ділянкам автодоріг із затяжними  спусками та  підйомами.

В рамках виконання робіт з експлуатаційного утримання,  за добу що минула, працівниками підрядних організацій були встановлені та замінені  дорожні знаки, відремонтовано пошкоджене металеве бар’єрне огородження. Для забезпечення водовідведення з проїзної частини та узбіч автодоріг було очищено 90 п.м лотків та  більше 400 п.м. водовідвідних канавок.

Служба автомобільних доріг у Київській області звертається до водіїв бути максимально уважними за кермом у зимовий період.  Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація