На автодорозі “Київ-Чернігів” у темну пору доби пішохід потрапив під колеса автівки (фото)

image
13 Грудня 2022, 17:26
Поділитися:

13 грудня 2022 г. 17:10

У Київській області вчора, 12 грудня, біля десятої вечора, на трасі “Київ-Чернігів” пішохід потрапив під колеса автомобіля. В результаті ДТП потерпілий отримав травму та був госпіталізований до Броварської місцевої лікарні.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Броварського РУ поліції.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“12 грудня, близько 22 години, на автодорозі “Київ-Чернігів” трапилася аварія за участю 46-річного водія автомобіля SUBARU та пішохода, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Працівники Броварського управління поліції Київщини прибули на місце автопригоди. Правоохоронці встановили, що водій авто на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на 44-річного чоловіка, який в цей час перебував на проїжджій частині.

У результаті автопригоди потерпілий отримав травму у вигляді переломів ніг та був госпіталізований до Броварської місцевої лікарні.

Поліція Київщини закликає пішоходів у темну пору доби використовувати світлоповертальні елементи. Водіям нагадують про необхідність дотримання Правил дорожнього руху та закликають бути уважними за кермом.

Нагадаємо, у Броварах за добу сталося одразу дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. В обох випадках постраждали пішоходи від наїзду автомобілів на неосвітлених ділянках дороги.

Читайте: У Софіївській Борщагівці молодий чоловік потрапив під колеса автівки на неосвітленій дорозі

Фото: Броварське РУ поліції

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона