На Алеї зірок у Києві відкрили зірку ірпінчанки Ірини Коляденко (фото)

image
14 Вересня 2021, 21:13
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні на Алеї зірок у Києві урочисто відкрили зірку ірпічанки Ірини Коляденко – призерки Олімпійських ігор, чемпіонки Європи, віце-чемпіонки світу та кількаразової чемпіонки України з вільної боротьби.

«Мав честь супроводжувати нашу титуловану ірпінську борчиню, бронзову призерку Олімпійських ігор в Токіо Ірину Коляденко до першої в її житті іменної зірки. Зірка Іри, яку сьогодні відкрили в Києві на “Площі слави” поруч із ТРЦ “Гулівер”, перша і для Ірпеня. Ірина Коляденко живе та тренується в Ірпені і вперше в історії офіційно представляла Ірпінь на Олімпіаді. Тому вкотре дякую Ірі та її тренеру Володимиру Яременку за популяризацію нашого міста і нашої громади», – зазначив на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Водночас він повідомив про плани щодо створення ірпінської Алеї зірок. «Ми маємо чіткий намір відкрити власну Алею зірок в Ірпені. Так ми зможемо увіковічнювати імена видатних мешканців нашої громади. Як думаєте, де було б найкраще розмістити таку локацію?» – написав мер.

Разом із Іриною Коляденко свої зірки отримали сьогодні олімпійський чемпіон, борець греко-римського стилю Жан Беленюк та каратист Станіслав Горуна – бронзовий призер Олімпіади.



Джерело:
ITV