На 8 березня пограбував жінку, в якої винаймав житло | Трибуна

image
10 Березня 2020, 12:00
Поділитися:

Цієї неділі, 8 березня, молодий чоловік відкрито поцупив гроші в господарки будинку на Оболоні, де винаймав квартиру. У чоловіка вже є судимість за схожий злочин. Про це розповіли в пресслужбі Броварського відділу поліції.

Як зазначають правоохоронці, інцидент стався 8 березня ввечері, о 20:00, на вул. Романа Шухевича, 33. Саме там чоловік 1991 року народження орендував квартиру. Гроші вкрав відкрито – в господарки, яка і заявила про злочин поліції.

Чоловіка затримали, тепер йому «світить» штраф від 850 до 1700 грн, громадські роботи на термін від 100 до 240 год, виправні роботи на строк до 2 років, арешт протягом не більше як 6 місяців або позбавлення волі – до 4 років.

Саме таке покарання передбачене п. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України, за якою відкрили кримінальне провадження, – відкрите викрадення чужого майна.

Водночас у грабіжника вже є непогашена судимість за ч. 3 ст. 185 – «крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому».

Читайте також:

Суд відправив під варту «залицяльника», який у маршрутці вдарив поліціянтку в обличчя
«Комкон» запобіг спланованій крадіжці в поліклініці. ФОТО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари