На 27 березня в Україні погоджено 2 гуманітарні коридори, – Верещук

image
27 Березня 2022, 10:32
Поділитися:

27 марта 2022 г. 10:21

На сьогодні, 27 березня, в Україні погоджено 2 гуманітарних коридори. Виїхати на небезпечну територію зможуть мешканці Донецької та Луганської областей.

Про це KВ стало відомо з повідомлення віцепрем’єрки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

“На сьогодні погоджено 2 гуманітарних коридори для Донецької та Луганської областей”, – повідомила Верещук.

в Телеграм

Донецька область:

Також погоджено централізовану евакуацію маріупольців на автобусах з міста Бердянськ. Місце зборів без змін, Мелітопольське шосе, 27. 15 автобусів відправляються з Запоріжжя за вказаним маршрутом. Час їх прибуття до місця зборів залежатиме від швидкості проходження блокпостів окупантів.

Верещук нагадала, що за адресою вул. Мелітопольське шосе, 87б у місті Бердянськ для маріупольців працює безкоштовна дозаправка.

Луганська область:

З міста Рубіжне до міста Бахмут. Евакуація буде проходити по вулицям Київська, Шкільна, Харківська, Сонячна, Слов’янська, Хлібозаводська, Шевченка, Сосюри та район залізничного вокзалу міста.

“Ми продовжуємо працювати над іншими маршрутами. Чуємо всі ваші звернення. Робимо все можливе, щоб окупанти припинили стріляти і пропустили гуманітарний конвой”, – зазначила Верещук.

Віцепрем’єрка повідомила, що в Бердянську працюють гуманітарні штаби для допомоги маріупільцям. Контакти гуманітарних штабів: 3-62-76; 3-52-52; 097 551 59 17; 050 439 75 29.

Нагадаємо, 26 березня cпрацювали всі 10 погоджених гуманітарних коридорів. Всього за добу евакуйовано 5208 людей.

Читайте: Мер Славутича повідомив про окупацію міста та запровадження рашистами комендантської години

Фото: ОП

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона