Мистецькі перемоги «Карамельок» і «Пульсу»!

image
2 Грудня 2019, 19:24
Поділитися:

22 листопада у м. Корсунь-Шевченківський Черкаської області відбувся ІІ Всеукраїнський благодійний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Візерунки на Росі». проходив він в рамках благодійної акції «Дитяча творчість – на допомогу захисникам України» та «Діти – дітям». У мистецькому змаганні взяли участь 18 колективів, серед яких і хореографічна студія «Карамельки» Кагарлицького районного центру дитячої та юнацької творчості.
Своєю наполегливою працею колектив здобув кілька перемог. За танок «Тірольська полька» отримав І місце у номінації «Танці народів світу», вікова категорія 10-12 років, а за танок «Квасолині батіжки» – найвищу нагороду Гран-прі у номінації «Народний стилізований танець», вікова категорія 7-9 років. Окрім того, за “Тірольську польку” колектив отримав диплом «За найкращий сценічний костюм». А керівнику “Карамельок” Вікторії Німенко вручено Подяку за популяризацію дитячого хореографічного мистецтва, вагомий особистий внесок у національно-патріотичне виховання та підготовку творчої молоді.
Зазначимо, що осінь стала врожайною на мистецькому Олімпі для вихованців хореографічної студії «Карамельки» (керівник Вікторія Німенко) та хореографічної студії естрадного танцю «Пульс» та їх керівників Вікторії Німенко і Анни Гордон.
Так, 30 жовтня колективи у напруженій конкурентній боротьбі здобули призові місця в обласному фестивалі дитячих та юнацьких хореографічних колективів «Терпсихора запрошує…»-2019, що проходив в с. Новосілки Києво-Святошинського району. Виховаці «Пульсу» здобули ІІ місце за танець «Веселі нотки», а вихованці «Карамельок» – ІІ місце за таночок «Тірольська полька» та ІІІ за таночок «Квасолині батіжки». Юні артисти полонили серця журі своєю харизмою, захопили артистизмом, виконанням, цікавими постановками, довершеністю художнього образу.
Вітаємо талановитих вихованців та їх керівників Вікторію Німенко і Анну Гордон! Бажаємо ще більш вагомих здобутків та незабутніх і яскравих виступів!

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна