Мирослава Смірнова зареєструвала клона Зе-кандидата на 95 окрузі?

image
15 Червня 2019, 12:51
Поділитися:

Дата публикации: 15 июня 2019.

У Київській області, на 95 окрузі було зареєстровано клона ймовірного кандидата від Зе-команди, сліди ведуть до Києво-Святошинської адміністрації.

13 червня 2019 року ЦВК зареєструвало кандидатом по 95 одномандатному виборчому округу жителя міста Києва Горобця Дмитра Івановича, який є віце президентом благодійної організації “ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “СЛУГА НАРОДУ”. Раніше повідомлялось, що по цьому ж округу від однойменної партії “Слуга народу” буде висунутий кандидатом Горобець Олександр Сергійович. Таким чином, хтось намагається відтягнути певну кількість голосів виборців віввши їх в оману, але хто?

Програму Дмитра Горобця писали у Києво-Святошинській РДА?

На це питання одразу відповіли. Ряд медіа, які належать колишньому соратнику і приятелю ексмера та кандидата в народні депутати Володимира Карплюка Олексію Зіневичу, саме Карплюка назвали ініціатором реєстрації другого Горобця. До звинувачення Олексія Зіневича миттєво приєднались декілька підконтрольних йому громадських активістів. Щоправда, жодних фактів цьому припущенню так і не було надано.

А от в оточенні голови Києво-Святошинської РДА Мирослави Смірнової, яка також заявила, що висуватиметься кандидатом по 95 округу, вважають по іншому. Чиновники, які дедалі більше відчувають програшну позицію пані Смірнової, охоче йдуть на контакти зі ЗМІ та озвучують деякі непублчні речі.

Так, увагу Містоінформ звернули на документ – програму зареєстрованого кандидата-клона Горобця. Виявилось, що програму цього кандидата писали у Києво-Святошинській РДА. В цьому може переконатись будь-хто завантаживши документ та ознайомивщись із його технічними власивостями.

Нагадуємо, лише недавно джерела в Києво-Святошинській райраді повідомляли, що Києво-Святошинська влада планує використати виборчі “сітки” БПП на позачергових виборах до парламенту. Це “сітки”, які створив голова Києво-Святошинської районної ради Вадим Гедульянов. Озвучували і кошторис, який мали спрямувати на скупку голосів – 1 млн. доларів США.

Виходячи із таких масштабів, Мирославі Смірновій, очевидно, нічого не вартувало зареєструвати клона Зе-команди сподіваючись покращити свої позиції через зменшення рейтингу “Слуги народу”.

В той же час, оточення голови Києво-Святошинської державної адміністрації та майбутньої кандидатки вже зрозуміло, що обвал даху спорткомплексу у Вишневому, численні скандали про відкати сильно вдарили по її рейтингу і брудні політичні технології можливо єдиний шанс Мирослави Смірнової у боротьбі за мандат Народного депутата.

Раніше, очільник МВС Арсен Аваков назвав програму “Турбота”, по якій регулярно звітує голова РДА Мирослава Смірнова, механізмом для підкупу виборців.

Джерело: МИСТОИНФОРМ