Миронівська міськрада вирішила витратити 18 млн гривень на ремонт тротуару по одній вулиці

image
16 Серпня 2023, 20:31
Поділитися:

16 серпня 2023 г. 20:26

Мерія Миронівки (Обухівський район Київщини) оголосила тендер на капітальний ремонт дороги і тротуарів по одній з місцевих вулиць у центрі міста. Переможець торгів матиме час на роботи до середини літа наступного року.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно оголошення, міська рада Миронівки готова заплатити 18 млн 708 тис. 517,20 гривень за капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів по вул. Гагаріна в цьому місті.

Відкриті торги з особливостями призначені на 21 серпня 2023 року.

Строк виконання робіт – 30 червня 2024 року.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Читайте: “Золота бруківка”: Нацполіція розслідує корупцію у КП “Інженерний центр”

Фото: Миронівська міська рада, Facebook

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона