Минулої ночі від ворожих ракет постраждав позашкільний дитячий заклад у Сумах (фото)

image
20 Липня 2023, 12:34
Поділитися:

20 липня 2023 г. 12:27

У ніч на 20 липня, близько 01:30, місто Суми атакувало три БпЛА типу “Shahed 136”. Один із них влучив у будівлю позашкільного оздоровчого закладу. Прокурори задокументували наслідки обстрілів.

Про це KВстало відомо з повідомлення пресслужби Сумської обласної військової адміністрації (ОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно повідомлення Сумської ОВА, один із безпілотників було збито, другий підбитий Силами ППО ЗСУ.

“Третій влучив у будівлю позашкільного оздоровчого закладу. Внаслідок влучання пошкоджено приміщення закладу з послідуючим загоранням”, – прокоментували у пресслужбі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також, в Офісі Генерального прокурора наголосили, що за процесуального керівництва окружної прокуратури міста Суми розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

“Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями задокументували наслідки обстрілів”, – зазначили у пресслужбі Офісу Генпрокурора.

Раніше KВповідомила, що у ніч на 20 липня 2023 року росія знову атакувала південні регіони України. Силами ППО знищено 13 “шахедів” і п’ять крилатих ракет. У Миколаєві ворожа ракета завдала удару по житловому будинку, постраждало 18 осіб, серед них 5 дітей. Внаслідок атаки по середмістю Одеси госпіталізували двох людей.

Читайте: Уночі сили ППО знищили 18 ворожих повітряних цілей, на Миколаївщині та Одещині є влучання

Фото: Офіс Генерального прокурора

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона