Минулої доби сили ППО знищили 5 ворожих цілей

image
25 Серпня 2023, 10:48
Поділитися:

25 серпня 2023 г. 10:47

Уночі 25 серпня 2023 року противник завдав удару ракетами повітряного Х-59 та морського базування “Калібр” з акваторій Чорного та Азовського морів, а також зафіксовано пуск одного ударного БпЛА типу “шахед”. Усі п’ять цілей знищено силами та засобами Повітряних Сил.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Повітряних сил ЗСУ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомляють в Повітряних силах, уночі 25 серпня 2023 року противник завдав удару ракетами повітряного та морського базування з акваторій Чорного та Азовського морів.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“У напрямку південних областей із літаків Су-34 було випущено дві керовані авіаційні ракети Х-59 з Чорного моря та дві крилаті ракети “Калібр” із малого ракетного корабля з Азовського моря. Також зафіксовано пуск одного ударного БпЛА типу “шахед” з напрямку Приморсько-Ахтарськ”, – додають в Повітряних силах.

Усі п’ять цілей знищено силами та засобами Повітряних Сил. Ракети – у межах Одеської, ударний БпЛА – у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, за минулу добу Збройні сили України (ЗСУ) знищили 470 окупантів. Минулої доби на нашій землі залишилось 3 танки, 10 бойових броньованих машин, 12 БПЛА та 28 артилерійських систем.

Читайте: За минулу добу ЗСУ ліквідували 470 окупантів, – Генштаб

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона