Минулого вікенду у Києві відомий швейцарський художник створював світлові арт-інсталяції (фото)

image
26 Грудня 2022, 10:59
Поділитися:

26 грудня 2022 г. 10:46

Минулого вікенду відомий швейцарський художник зі світла створював арт-інсталяції на столичних будівлях. Художник створив світлові проекції на Центральному залізничному вокзалі, костелі Святого Миколая та статуї Батьківщини-матері.

Про це KВ стало відомо з допису видання “Журнал великого міста”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомляється, відомий швейцарський художник зі світла Геррі Хофштеттер впродовж минулого вікенду створював арт-інсталяції на будівлях Києва.

Зазначається, що світлові інсталяції були створені в рамках мистецького світлового туру Хофштеттера, в ході якого він підсвічуватиме різноманітні будівлі та пам’ятники Києва та області.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Художник створив проєкції на головному залізничному вокзалі, костелі Святого Миколая та статуї Батьківщини-матері.

Фото: костел святого Миколая

“Їх підсвітили патріотичними кольорами, а також на них з’явилися вишиванки та соняшники, абстракції на різдвяну тематику”, – зазначили у виданні.

Фото: Батьківщина-мати

Першу проекцію художник розмістив 23 грудня на стінах Андріївської церкви. Також у перший день туру Геррі Хофштеттер підсвітив Національний музей історії України, дзвіницю Михайлівського Золотоверхого монастиря, будівлю Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка та дзвіницю Софійського собору.

Фото: Андріївська церква

Читайте: Свідчення мешканців Бородянки: схоже, що за ніком Бенксі ховається вокаліст “Massive Attace” Роберт Дель Ная (відео)

Фото: Журнал великого міста.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона