Минулого місяця у Києві демонтували більше 2,4 тисяч конструкцій незаконної реклами

image
7 Липня 2023, 16:01
Поділитися:

7 липня 2023 г. 15:45

За червень у Києві було демонтовано 2 тис.421 незаконних рекламних конструкцій. Це майже 6 тисяч м² реклами. Найбільше робіт з демонтажу рекламних вивісок провели на просп.Володимира Івасюка, неподалік парку Наталка.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Управління з питань реклами КМДА та КП “Київреклама”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Демонтажі проводилися на вул.Анни Ахматової, просп.Миколи Бажана (Дніпровський район), просп.Володимира Івасюка (Оболонський район), вул.Січових Стрільців (Шевченківський район), просп.Академіка Глушкова (Солом’янський район) та за іншими адресами”, – прокоментували в Управлінні з питань реклами КМДА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно повідомлення пресслужби, найбільше було демонтовано конструкцій на фасаді – 1451 шт. Також було демонтовано 624 штендери та 202 конструкції на паркані.

“Номінація “Найкращий демонтаж”: Врятований кіт на вулиці Анни Ахматової. Найбільша демонтована конструкція: Тумба, що стоїть окремо (уже не стоїть) біля метро Теремки. Площа – 88 м²”, – розповіли у КП “Київреклама”.

Також у пресслужбі зауважили, що найбільше за червень було демонтовано незаконних вивісок і реклами на просп.Володимира Івасюка (неподалік парку Наталка) – 185 конструкцій.

Раніше KВповідомила, що у Києві демонтували незаконну конструкцію у вигляді червоної зірки з носорогами. Конструкція була розміщена на вул.Максима Кривоноса. За декомунізованим фасадом будівлі вже багато років поспіль працює стриптиз-клуб “Зоряний носоріг”.

Читайте: Київреклама “декомунізувала” столичний стрипклуб

Фото: Київреклама

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона