Микола Корнійчук спростував факт вимагання та отримання хабара, а також інформацію про затримання

image
22 Липня 2019, 01:05
Поділитися:

19 липня перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук потрапив у заголовки українських ЗМІ як головний фігурант у підозрі: вимаганні хабара розміром 60 тис. грн за участі чиновників – начальника міського ГУ ЖКГ та одного із керівників комунального підприємства.

21 липня Микола Корнійчук у своєму  робочому кабінеті дав ексклюзивне інтерв’ю виданню «Вісті» та спростував факт вимагання ним і отримання хабара у зазначеній сумі,  відхилив  інформацію про його затримання правоохоронними органами.

Корнійчук назвав інформаційну атаку проти нього як замовний брудний передвиборчий хід одного із місцевих претендентів на посаду міського голови, який прагне балотуватися на виборах до місцевих рад, тому в такий нечесний спосіб дискредитує роботу місцевої влади.

Також Корнійчук розповів про деталі обшуку на робочому місці та вдома, й те, що у його кабінеті невідомими було встановлено камеру відеоспостереження більш як півроку тому, а особистий телефон теж прослуховувався – про що він до цього не здогадувався.
Микола Корнійчук висловив сподівання, що правоохоронні органи поставлять крапку в цій скандальній історії і люди переконаються, що він не перевищував своїх посадових обов’язків.

Нагадаємо, резонанс у ЗМІ 19 липня спричинив допис у Фейсбук генпрокурора Юрія Люценка. «Прокуратура Київської області затримала на місці злочину першого заступника мера Борисполя і директора комунального підприємства Бориспільської міської ради, які вимагали та отримали від підприємців 60 тис грн», – написав він.

Раніше поліція Київської області повідомила, що кількох чиновників Бориспільської міськради підозрюють в організації системи «відкатів”. Серед підозрюваних – один із заступників мера міста і низка посадових осіб міськради.

Сьогодні в будівлі міськради і за місцем проживання деяких фігурантів було проведено обшуки.

Згідно з відкритими даними, першим заступником мера Борисполя є Микола Корнійчук. ЗМІ повідомляли, що його затримали.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама