Микола Корнійчук розповів про ремонт важливих міських доріг

image
1 Березня 2020, 15:14
Поділитися:

Черги на ремонт дочекалися дві важливі для Борисполя дороги: на вул. Київський Шлях і ділянка повз колишні сади, довжиною 1,7 км, яка дозволить транспорту об’їздити Бориспіль. На роботи виділено понад 30 млн грн на кожну.

Так, розбита дорога повз колишні сади восени 2019-го перейшла у відання Борисполя. До кінця року було виготовлено проект ремонту і на лютневій сесії міськради депутати виділили 33,23 млн грн. на її оновлення. У кошторисі йдеться: «Капітальний ремонт частини дороги Бориспіль-Дударків від перетину з вулицями Запорізька, Завокзальна, Північна до перехрестя з Кільцевою дорогою».

Натомість, доцільність ремонту дороги вул. Київський Шлях викликала запитання. Перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук зазначив «Вістям», що вул. Київський Шлях має протяжність 7,5 км і знаходиться у незадовільному стані.

«Ми визначили найбільш пошкоджені ділянки головної траси міста. Перша частина — від арки на 35 км до перетину з вул. Броварською — до частини асфальту, який поклали під час ремонту переїзду, враховуючи перехрестя з вул. Броварською та поворотом на «Аеромол» (300 м дороги шириною 18 м), – розповів Корнійчук. – Друга ділянка починається від переїзду, де закінчується новий асфальт, і тягнеться у напрямку центра до вул. С. Камінського».

За словами Корнійчука, третя ділянка є проблемною у центрі міста – від Сільпо і до вул. Бежівка.

Керівник наголосив, що під час ремонту буде оновлена зливна каналізація. Там, де прилеглі дороги виходять на вул. Київський Шлях, планується розширити дорожні розв’язки — додати смуги для в’їздів-виїздів, що сприятиме зменшенню заторів.

Наразі виготовляється проектно-кошторисна документація на ремонт вул. Київський Шлях.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама