Микола Головкевич: найдостойнішим кандидатом у 95 виборчому окрузі є Володимир Карплюк

image
17 Липня 2019, 11:43
Поділитися:

Почесний громадянин Ірпеня Микола Головкевич сказав: “ Мені не все одно, кого ми оберемо до Верховної Ради України, адже, говорячи відверто попередньої каденції люди, так нічого і не зробили для округу. Тому, я вважаю свій голос необхідно віддати за Володимира Андрійовича”.

“Я живу в Ірпені з квітня 1963 року. Тут пройшов весь мій трудовий шлях,  я люблю це місто, мені стали близькими люди, які тут живуть.  Місто постійно розвивається, але особливого розвитку воно набуло за останні роки. Я впевнений, що Володимир Карплюк – достойна  кандидатура, яка буде представляти наший округ у Верховній Раді України.  Працюючи на посаді міського голови і голови інвестиційної ради, він зарекомендував себе як достойний керівник, грамотний політик, хороший організатор, добра і чуйна людина. Ми в родині вирішили підтримати кандидата Володимира Андрійовича на виборах і я закликаю виборців зробити те саме, адже він може зробити дуже багато для жителів нашого округу”, – розповідає Микола Головкевич.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.