Микола Галушко має скласти мандат та вибачитися перед виборцями – обласний осередок “Слуги Народу”

image
28 Вересня 2020, 21:49
Поділитися:

28 сентября 2020 г. 21:47

Обласна організація політичної партії “Слуга Народу” і команда Олександра Дубінського наголошують на безпідставності заяв, розповсюджених народним депутатом Миколою Галушком та вимагають від нього скласти мандат і вибачитися перед виборцями.

Про це KV стало відомоз фб- сторінки Слуга Народу Броварська ОТГ.

“Кандидатами від партії на цих виборах стали люди, яких запропонували самі жителі громад. Саме так був організований процес підбору кандидатів на виборні посади. І це була принципова позиція голови Київської обласної організації партії “Слуга Народу” Олександра Дубінського, який особисто контролював відповідність списків партійним принципам. Тому заяви про нібито продаж місць у списках є відвертою брехнею і жодним чином не відповідають дійсності”, – наголошується в заяві.

в Телеграм

Варто наголосити, що нічим не підкріплені звинувачення пана Галушка пролунали в той самий день, коли народний депутат був помічений у компанії “старих” корупційних еліт Броварів та прямих опонентів партії “Слуга Народу” на цих виборах”, – підкреслюють в партії.

Також наголошується, що Микола Галушко “давно віддалився від своїх виборців і партії, неодноразово був помічений у зв’язках із корумпованими місцевими чиновниками”.

“Пан Галушко не брав участі у формуванні списків, це, мабуть, і стало підставою для образи та гучних заяв після невдалих спроб просунути у списки “потрібних людей”. Тепер ці люди, до речі, виринають у списках інших партій, лояльних до чинної влади Броварів, що переконливо свідчить про правильність кадрової політики нашої політсили”, – сказано в заяві.

“Переконані, що справжня мета демаршу депутата – нашкодити рейтингу “Слуги Народу” і зіграти на користь чинного мера міста Бровари, завадити партії “Слуга Народу” вести боротьбу з корупцією в місті. А це – зрада тих принципів, що відстоює партія “Слуга Народу”, та тих обіцянок, які минулого року пан Галушко давав виборцям”, – особливо підкреслюється в заяві партії.

Київська обласна організація “Слуги Народу” закликала Миколу Галушка “не ганьбити себе, вибачитися перед виборцями і скласти мандат народного депутата”. Водночас партія звертається до правоохоронних органів із закликом ретельно перевірити заяви народного депутата і дати їм оцінку відповідно до чинного законодавства.

Нагадаємо, раніше народний депутат Микола Галушко виклав у соцмережі Facebook заяву про вихід з партії, звинувативши політичну силу у продажі місць у списках на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня. Натомість, політична партія “Слуга Народу” заперечила висунуті нардепом звинувачення, та заявила, що такі дії суперечать її принципам. А керівник Київської обласної організації партії “Слуга Народу” Олександр Дубінський висловив здивування з приводу заяви депутата, оскільки має інформацію про його домовленості з прямими опонентами “Слуги Народу” на цих виборах.

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона