Михайлина Скорик-Шкарівська вчергове оголосила фейкову новину щодо Ірпеня

image
20 Січня 2020, 19:01
Поділитися:

Дата публикации: 20 января 2020.

Михайлина Скорик-Шкарівська оголосила в мережі новий фейк про начеб-то закриття дитячої поліклініки в Ірпені і перенесення її в інше приміщення.

Михайлина Скорик-Шкарівська, яка балотувалась у депутати Верховної Ради по 95 виборчому округу від партії “Голос”, знов втрапила в скандал. У підконтрольній їй соціальній спільноті вона розмістила допис про начеб-то закриття дитячої поліклініки у Ірпені і перенесення її у інше приміщення.

Цей допис спровокував людей негативно висловитись як на адресу місцевої влади, так і на адресу одне одного. Вчергове, на догоду своїм політичним амбіціям, самоназваний медіаексперт Михайлина Скорик-Шкарівська підбурює людей до висловлювання взаємної неповаги, а то й ненависті використовуючи спеціально підготовлену видуману інформацію або перекручуючи існуючий стан речей.

Інформація про перенесення дитячої поліклініки в Ірпені була офіційно спростована. Зокрема, перший заступник міського голови Олександр Маркушин заявив, що жодних планів щодо переведення закладу в іншу будівлю місцевою владою не розглядалося і не розглядається.

Олександр Маркушин заявив, що жодних планів щодо переведення закладу в іншу будівлю місцевою владою не розглядалося і не розглядається

Раніше Олександру Маркушину вже доводилось спростовувати неправдиву інформацію Михайлини Скорик-Шкарівської про примусове переведення школярів у новий ліцей. Тоді перший заступник міського голови основним мотивами розповсюдження недостовірної інформаціїї з боку Михайлини Скорик-Шкарівської називав фінансування цієї особи “провайдером з сумнівною професійною та чоловічою репутацією” та, власне, політичні амбіціїї колишньої журналістки.

В Ірпені Михайлина Скорик-Шкарівська відома не лише завдяки розповсюдженням фейкових “гучних новин”, але й завдяки своїм радикальним закидам та діям. Так, Михайлина Скорик-Шкарівська вже закликала не відвідувати деякі заклади харчування в Ірпені через їх рекламу у газеті близької до представників міської влади чим поставила в незручне становище підприємців, які вклали у бізнес немалі кошти і створили робочі місця.

Справжнім шоком для виборців із Ірпеня стало влаштування Михайлиною Скорик-Шкарівською списків людей, які мали бути піддані політичним репресіям за те що підтримали на виборах, власне, не саму Михайлину-Скорик Шкарівську, а іншого кандидата.

Джерело: МИСТОИНФОРМ