Михайло Бно-Айріян зустрівся з молодими керівниками громад Київщини

image
9 Серпня 2019, 10:56
Поділитися:

Відбулася робоча зустріч очільника Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна з сільськими, селищними головами та старостами сіл.

«Сьогодні зібрав активних сільських голів. Захотів побачити тих, хто працює в «полях». Я їх називаю «маленькими героями». Вони – голови українських сіл. Успішних і не зовсім. Для мене вони – ключові люди. Бо знаходяться внизу, на землі, на них тримаються села, процвітаючі або депресивні. Часто невеликі, по 300-500 мешканців», – сказав голова КОДА.

Під час спілкування з очільником Київщини учасники наради розповіли про стан справ у своїх громадах і висловили пропозиції та ідеї щодо подальшого розвитку громад в умовах децентралізації.

«Головний висновок, який я зробив для себе – все дуже занедбано і проблем багато. Але я побачив очі, які хочуть змінювати країну. Для мене дуже важливо, щоб молодь змінювала нашу країну. Вважаю, що треба трохи осучаснити ситуацію. Тому буду підтримувати всі проекти та ініціативи, які у вас є»,- наголосив Михайло Каренович.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація