Михайло Бно-Айріян з робочим візитом відвідав Тетіївський район

image
29 Липня 2019, 10:54
Поділитися:

Очільник Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян з робочим візитом відвідав Тетіївський район. Михайло Каренович ознайомився з роботою підприємств району, відвідав медичні та освітні заклади міста та поспілкувався з мешканцями Тетіївщини.

У ході візиту було обговорено проблемне питання щодо діяльності та утримання Тетіївської ЦРЛ, яка залишилася в підпорядкуванні району, але продовжує надавати медичні послуги для мешканців ОТГ без їх відшкодування міською радою.

Як зазначив голова Київської ОДА, ключовим результатом обговорення проблеми лікувального закладу стало підписання меморандуму «про спільне фінансування (утримання) закладів соціальної сфери. Підписанти – голова Тетіївської об’єднаної територіальної громади Руслан Майструк, голова Тетіївської районної ради Наталія Жубер та керівник Тетіївської районної державної адміністрації Олександр Возний».

«Домовилися, що ключові об’єкти соціальної сфери, насамперед Тетіївська центральна районна лікарня, будуть співфінансуватися Тетіївською об’єднаною громадою та Тетіївською районною радою. Чекаю на голосування Тетіївської міської ради і підписання відповідної угоди», – підкреслив Михайло Каренович.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація