Михайло Бно-Айріян проінспектував небезпечні ділянки на дорогах області

image
7 Серпня 2019, 12:35
Поділитися:

До голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна постійно надходять звернення від мешканців Київщини щодо аварійних ділянок на дорогах області. Аби розібратися із ситуацією Михайло Каренович особисто проінспектував небезпечні ділянки. Зокрема, розворот на с. Круглик у Києво-Святошинському районі на міжнародній трасі М05 Київ-Одеса.

«Я вже отримав безліч звернень з приводу ситуації на цьому розвороті. Сьогодні був там. Побачив реально страшну картину. Тому, разом з керівником Служби автомобільних доріг в області Володимиром Козаком прийняли рішення робити там світлофор», – сказав голова КОДА.

Очільник області повідомив, що крайній строк встановлення світлофору – 1 вересня,  «паралельно готуємося до будівництва там розв’язки». «Визнаю, я сам не прихильник світлофорів на міжнародних трасах. Їздив, бачив, знаю, що в Європі це не практикується. Але наразі життя людей важливіші, ніж хвилина чекання зеленого світла на дорозі».

За результатами огляду, Михайло Каренович провів робочу нараду з керівником обласної Служби автомобільних доріг Володимиром Козаком з приводу небезпечних місць на дорогах Київщини. «Вирішили системно працювати з ними. В тому числі, й з залізнодорожними переїздами, і перехрестями, і розворотами. Люди з передмістя мають право нормально спокійно добиратися до Києва», – підкреслив голова Київської ОДА.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація