Михайлівсько-Рубежівська сільрада збирається реконструювати свою адмінбудівлю

image
14 Лютого 2020, 17:32
Поділитися:

14 февраля 2020 г. 16:24

Місцева влада села Михайлівка-Рубежівка за 480 тис. гривень замовила проект реконструкції однієї з будівель сільради. Оновити і добудувати збираються будівлю, де знаходиться актовий зал. Розробку проекту довірили столичній корпорації “Домус”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 11 лютого 2020 року Михайлівсько-Рубежівська сільрада Києво-Святошинського району уклала договір з ТОВ “Корпорація “Домус” (*) на виконання проектних робіт з реконструкції адміністративної будівлі по вулиці Шкільна, 1. Вартість угоди склала 480 тис. гривень.

Згідно з угодою, до кінця березня 2020 року підрядник повинен виконати вишукувальні роботи та розробити основні розділи проектної документації: архітектурно-будівельні рішення, інженерне обладнання, мережі та споруди, супроводжувальні роботи.

У завданні до проектування вказано, що реконструкція будівлі, де розташований актовий зал і допоміжні приміщення, передбачає добудову.

Будівлю, де розташовані адміністративні приміщення сільради, реконструювати поки не збираються.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Корпорація “Домус” засновано в 2014 році в Києві. Підприємство очолює Андрій Шевченко. Засновники – Тетяна Шевченко (50%) і Давид Полонський (50%). Основний вид діяльності – діяльність у сфері архітектури. Статутний капітал складає 1 тис. гривень.

За результатами участі в публічних закупівлях ТОВ “Корпорація “Домус” отримало два підряди: від Української школи урядування (ціна договору – 27 тис. гривень) та відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації (ціна договору – 48 тис. гривень) (дані Zакупівлі).

Раніше KV повідомляла, що в лютому поточного року міська влада Тетієва за 220 тис. гривень замовила ремонт приміщень міськради. Інформація про те, які саме роботи заплановані, не опублікована. Відомо лише, що підряднику на їх виконання відвели 11 місяців.

Читайте: Тетіївська міськрада замовила капремонт приміщень своєї будівлі

Михайлівсько-Рубежівською сільрадою керує Андрій Помазан.

* ТОВ “Корпорація “Домус” (код ЄДРПОУ: 39072905)

Фото: Мистоинформ

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона