«Ми сприяємо вихованню свідомих і відповідальних громадян України»

image
14 Серпня 2019, 10:07
Поділитися:

Очільник Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян провів  робочу зустріч щодо діяльності Пластового Вишкільного Центру. Участь у роботі взяли заступник голови Алла Шкуро, начальник управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Марина Попатенко, голова міста Буча Анатолій Федорук та керівництво департаменту регіонального розвитку Київської ОДА.

Присутні  обговорили поточну ситуацію у Пластовому Центрі, визначили балансоутримувача об’єкту будівництва і підняли проблемне питання щодо порядку подальшого фінансування.

Голова Київської ОДА наголосив на важливості утворення на базі Центру головного майданчику розвитку молодіжного руху області. Запровадження та реалізація програм громадянської та неформальної освіти для молоді. З використанням сучасних форм роботи забезпечить  виховання відповідальних громадян.

Єдиний молодіжний центр в Україні, який за часи незалежності побудований з урахування стандартів Ради Європи. Враховуючи потужності Центру, маємо можливості проводити програми обміну молоддю як в Київській області так у співпраці з усіма регіонами України. Особлива увага має бути сконцентрована на обмінах між молоддю Київщини та Східних регіонів України. Має бути ефективна міжнародна співпраця, залучення грантових проектів та злагоджена взаємодія з усіма стейкхолдерами молодіжної роботи в області та Україні. Робота Молодіжного Центру для області дуже важлива, тут виховується майбутнє покоління свідомих громадян України»,- заявив Михайло Бно-Айріян.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація