МВС про новорічну ніч: не забувати про комендантську годину!

image
30 Грудня 2022, 20:08
Поділитися:

30 грудня 2022 г. 20:03

Всі підрозділи МВС України переведені в посилений режим. На вулицях збільшиться кількість патрулів поліції та Нацгвардії, а рятувальники орієнтовані на ліквідацію пожеж і наслідків ворожих обстрілів. А людей правоохоронці закликають не нехтувати ні комендантською годиною, ні тривогами.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення на урядовому порталі.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Необхідно дотримуватися всіх умов воєнного стану, не забувати про комендантську годину.

Наголошую в чергове – як продаж, так і використання петард та феєрверків заборонено в умовах воєнного стану.

Нацполіція буде контролювати продаж і використання феєрверків. Якщо ви бачите місця продажу феєрверків, чи людей, які їх використовують – телефонуйте в поліцію”, – закликала речниця Нацполіції Альона Матвєєва напередодні новорічної ночі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Окремо вона застерігла від прогулянок поблизу водойм і зауважила: Якщо ви бачите, що хтось провалився під лід – спершу викличте рятувальників, а вже потім, якщо є такі навички, пробуйте врятувати людину. Якщо ви самі провалились під лід, намагайтесь не занурюватись, тримати голову над водою, спробуйте опертися ліктями на лід і поповзом вилізти на кригу і прямувати до берега. Обов’язково треба кликати на допомогу”.

Читайте: Цього року “Київська служба порятунку” врятувала понад 120 громадян, а “Муніципальна охорона” виявила 13 тисяч правопорушень, – КМДА

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона