Музей “Пирогово” знайшов фірму для річної охорони

Музей “Пирогово” знайшов фірму для річної охорони
19 Січня 2023, 16:05
Поділитися:

19 січня 2023 г. 16:04

Національний музей народної архітектури та побуту України збирається укласти договір на послуги з охорони з українсько-польським спільним підприємством. За 18 цілодобових постів упродовж року музей заплатить більше десяти мільйонів гривень.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно оголошення, Національний музей за послуги з охорони правопорядку та громадського порядку (18 цілодобових постів) упродовж 2023 року заплатить 10 млн 237 тис. 400 гривень Українсько-польському спільному підприємству “Макрохем – Україна”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як інформувалаKВ, Кабінет міністрів в останні дні 2022 року змінив правила проведення аукціонів на prozorro – тимчасово скасував торги у системі електронних закупівель, оскільки, кажуть урядовці, не всі можуть брати участь в аукціонах через постійні обстріли енергетичної інфраструктури, а, відповідно, відсутності електрики й інтернету.

За новими тимчасовими правилами переможцем тендерів визнаються учасники, які запропонували найнижчу “вхідну” ціну.

Разом з тим, проти відміни електронних аукціонів виступила парламентська фракція “Слуга народу”. На думку депутатів колись “монобільшості”, рішення уряду несе у собі корупційні ризики.

Читайте: Дивні ціни та завищені зарплати: аудитори КМДА розкритикували роботу КО “Муніципальна охорона”

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона