Музеї Київщини осучаснюють свої експозиції

image
17 Вересня 2019, 20:38
Поділитися:

У краєзнавчому музеї Київщини, музеї Вікентія Хвойки та Івана Франка в селі Халеп’я  і комунальному закладі «Київський обласний археологічний музей» активно оновлють експозиції та упорядковують територію. Наразі, музейна сфера області крокує в ногу з часом та залучає найактуальніші експонати у базу своєї діяльності, водночас зберігаючи артефакти минулого.

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації Алла Шкуро в рамках робочого візиту відвідала музеї Обухівського району та перевірила стан виконання доручень.

Вцілому Алла Шкуро залишилася задоволеною ходом робіт та вчергове наголосила на важливості оновлення музейних експонатів та збереженні культурної спадщини регіону.

«Для того щоб залучити нового відвідувача та зробити Київщину цікавою для туристів необхідно оновлювати експозицію, реставрувати експонати. Музейний продукт повинен відрізнятися своєю унікальністю та індивідуальністю. Але, звичайно, ми маємо докласти певні зусилля, щоб отримати такий високоякісний продукт», – підкреслила заступник голови облдержадміністрації.

Водночас для осучаснення експозицій музеїв Державим архівом Київської області оцифровано багато документів, які є у вільному доступі.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація