Муніципальна варта розганяє наливайки у Києві

image
17 Червня 2019, 11:27
Поділитися:

Столична «Муніципальна варта» повідомляє, що завалена зверненнями киян щодо роботи «наливайок» – кіосків, де продають алкоголь на розлив.

-Ми завалені зверненнями громадян щодо так званих “наливайок” – маленьких ларьків де продають без ліцензії дешевий алкоголь різноманітним сумнівним особам. Протидіємо, – пишуть у соцмережах вартові.

-«Гаряча випічка» з тарганами та сурогатним алкоголем. Саме таку картину зустріли вартові при відпрацюванні Голосіївського району разом з поліцейськими місцевого управління, – уточнюють у “Муніципальній варті”. – Близько сотні літрів вилученої «продукції». Протокол. І пропозиція неправомірної вигоди «щоб відчепились». Все зафіксовано та взято на контроль. Докладемо зусилль щоб горе-ділки ніколи не повернулись до цього протиправного заняття.

У свою чергу Муніципальна охорона  почала днями патрулювання у парках «Володимирська гірка», «Хрещатий Яр» та парку «Перемога».

У парках «Кіото», «Наталка», «Сирецькому»  після появи «Муніципальної охорони» значно поліпшилася криміногенна ситуація. Аналогічні результати є в медзакладах, де охоронці, наприклад, попередили випадки неадекватної поведінки відвідувачів, які загрожували здоров’ю персоналу та пацієнтів. Комунальне підприємство також залучали до охорони громадського порядку під час святкування Дня столиці та Дня Києва.

Завдання «Муніципальної охорони» залишаються незмінними: забезпечення охорони комунального майна територіальної громади міста Києва, громадського порядку та безпеки киян.

 «Муніципальна охорона» діє у тісній співпраці з представниками підрозділів Національної поліції.

Фото Муніципальної варти

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ