Мріяв про вільну та могутню Україну: на фронті загинув випускник КНУ ім. Шевченка Сергій Шаврін, – ФОТО

image
20 Квітня 2024, 11:20
Поділитися:

Під час виконання бойового завдання, 5 квітня, в районі села Новомихайлівка Покровського району на Донеччині загинув випускник ННІ “Інститут Геології” КНУ 2012 року Сергій Шаврін.

Про трагічну звістку повідомили в КНУ ім. Т. Г. Шевченка.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте підписуватись.

До КНУ Сергій вступив у 2006 році. Він був дуже успішним студентом. Став президентом студентського осередку Товариства геофізиків-розвідників (SEG) (2011-2012, 2014). Також Шаврін входив до складу інститутської команди з трьох студентів, яка здобула перемогу на конкурсі університетів у 3-й Міжнародній студентській конференції з наук про Землю у Белграді (2012).

На фронті загинув випускник університету Шевченка Сергій Шаврін, Фото: КНУ ім. Шевченка

На фронті загинув випускник університету Шевченка Сергій Шаврін, Фото: КНУ ім. Шевченка

Сергій Шаврін став магістром з геофізики, а після закінчення Університету працював за кордоном.

У вересні 2022 року був призваний до лав ЗСУ. Випускник КНУ служив у 79 десантно-штурмовій бригаді на посаді старшого оператора третього протитанкового відділення другого протитанкового взводу роти протитанкових ракетних комплексів.

Молодший сержант Шаврін Сергій Сергійович, вірний військовій присязі, загинув у бою за Батьківщину, виявивши стійкість та мужність. Він мріяв про вільну, успішну і могутню Україну. І як справжній герой, віддав себе всього на шляху до цієї мрії, – зазначили у виші.

Нагадаємо, ми повідомляли про те, що на полі бою загинув військовий та громадський діяч з Києва Павло Петриченко. А 19 квітня у Михайлівському соборі в Києві попрощались з активістом, сержантом 59-ї бригади Петриченком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua