Можливості працевлаштування учасників АТО/ОСС обговорили в облдержадміністрації

image
10 Лютого 2020, 19:07
Поділитися:

10 лютого у Київській ОДА відбулася семінар-нарада з питань практичних рекомендацій щодо працевлаштування учасників бойових дій.

Захід проведено за ініціативою громадських організацій ветеранів АТО/ОСС та підтримкою департаменту соціального захисту населення Київської облдержадміністрації.

Участь у роботі взяли Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадим Свириденко, заступник голови КОДА Олег Торкунов, ветерани антитерористичної операції, а також представники громадських організацій, виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Присутні обговорили можливості працевлаштування та запровадження власної справи для ветеранів, основні напрямки і проблеми профадаптації.

«Сьогодні найголовнішим для демобілізованого учасника АТО/ОСС є гідна трудова діяльність, яка в більшості випадків гарантує успіх процесу соціальної адаптації. Більщість ветеранів АТО – молоді перспективні люди з високим потенціалом, який потрібно вчасно направити в правильне русло, надавши їм можливості карєрного розвитку шляхом працевлаштування чи започаткування власної справи», – наголосив заступник очільника облдержадміністрації.

За підсумками роботи органи виконавчої влади та місцевого самоврядування отримали рекомендації щодо вирішення проблеми соціальної адаптації учасників бойових дій шляхом реалізації їх підприємницьких ініціатив, працевлаштування та кращого інформування ветеранів про діяльність та плани місцевої влади щодо розвитку підприємництва в регіоні, створення робочих місць, налагодження активного діалогу між владою і ветеранами.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація