Можливе зникнення Бориспільського району, концерт Винника та інші новини міста за тиждень

image
20 Вересня 2020, 13:50
Поділитися:

Про всі актуальні події Борисполя за тиждень дивіться у програмі «Про головне».

До Борисполя приїхав вічно юний орел та ватажок зграї вовчиць. На Європейській площі міста 18 липня відбувся концерт за участю Михайла Поплавського та Олега Винника.

Не минувся концерт без неприємностей. 5-річний хлопчик загубив свою маму під час концерту на Європейській площі. Він не розгубився і підійшов до патрульних поліцейських. Історія закінчилася возз’єднанням родини.

У Борисполі автівка на смерть збила пішохода. Це сталося ввечері 18 липня. Чоловік, віком близько 40 років, переходив дорогу у невстановленому місці. Внаслідок аварії, від отриманих тілесних ушкоджень, пішохід загинув у кареті швидкої.

Цього тижня інспектори патрульної поліції помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Після поверхневої перевірки копи виявили у 36-річного чоловіка метадон.

У селі Сеньківка, Бориспільського району, вибухнув дім. Трагедія сталася 16 липня. В житловому будинку вибухнула газоповітряна суміш. Внаслідок чого загинула людина 1939 року народження.

До лав Нацгвардії долучилися новобранці. 13 липня вони присягнули на вірність Українському народові у військовій частині села Старе.

Бориспільський район може зникнути з карти області. За новим проектом адміністративно-територіального устрою Київської області Бориспільського району як такого немає. Його планують об’єднати із Броварським.

У період із 20 липня по 20 жовтня автомобільний рух на трасі Київ-Бориспіль буде тимчасово закритий у зв’язку з початком капітального ремонту транспортної розв’язки автомобільної дороги Київ-Харків-Довжанський.

Большакова Сусанна Наумівна – вчителька географії, заступник директора Бориспільського НВК «Гімназія «Перспектива» – перемогла у Всеукраїнському конкурсі на кращий план-конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів.

Всім серцем показувати любов – такий секрет виховання переможця від Людмили Дришлюк. Мама чемпіона світу з футболу серед команд U20, дружина загиблого льотчика-героя поспілкувалася з журналістами телеканалу «Бориспіль». Повну версію інтерв’ю дивіться у програмі «Особистості».

У червні цього року командиром батальйону патрульної поліції Борисполя став 26-річний Дмитро Гладчук. Минув місяць, тому наші журналісти ближче познайомилися із паном Дмитром, разом підсумували його роботу та дізналися про плани на майбутнє. Деталі у програмі «У Фокусі».

20 липня бориспільці мають змогу провести цікаво, адже цього дня на баскетбольному майданчику в парку культури та відпочинку відбудеться кінопоказ під відкритим небом. Початок о 21:00, вхід вільний.

Підписуйтеся на наш Telegram https://t.me/vBorispole
Більше новин Борисполя на сайті http://tvboryspil.com